Ga naar hoofdinhoud

Braet & Co
Ons kantoor in Jodoigne

U woont niet ver van Louvain-la-Neuve, Ottignies of Chastre? Bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar om uw nieuwe woning te verzekeren? Heeft u een reisverzekering nodig voor uw volgende reis naar het buitenland? Ontdek onze op maat gemaakte formules die in realtime aan al uw behoeften voldoen, in ons kantoor in Jodoigne, niet ver van Louvain-la-Neuve en Ottignies.

We hebben twee afzonderlijke kantoren die onder dezelfde vlag werken. U krijgt dezelfde vriendelijke en aangename ontvangst, zowel in ons kantoor in Jodoigne als in Wemmel. We zijn er trots op u te begeleiden bij alle grote momenten in uw leven en uw huis, uw familie, uw bedrijf, evenals uw personeel en inkomsten te verzekeren.

Bereid u voor op uw pensioen met gemoedsrust dankzij onze verschillende contracten voor zowel professionals als particulieren. We kunnen u adviseren over uitgebreide en interessante beleggingen en spaarplannen, of u nu een werknemer of een bedrijfsleider bent, en of u nu uw toekomst wilt voorbereiden of uw inkomensverlies bij pensionering wilt beperken.

Braet & Co
Contact

Voor informatie over ons kantoor in Jodoigne of voor een persoonlijke analyse, neem contact op met onze verzekeringsmakelaars.

Contacteer ons

Back To Top

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

[gravityform id="2" title="false" description="false"]